Saran Holding ve Kavaf Holding arasında sporda dev işbirliğine doğru!

Saran Holding ve Kavaf Holding arasında sporda dev işbirliğine doğru!
Türk spor yayıncılığında yeni kapılar aralayan ve Avrupa’nın bir çok liginin yayın hakkını elinde bulunduran Saran Gruop ile BBN Medya arasında dev işbirliği için resmi temaslar başladı

Türk spor yayıncılığında yeni kapılar aralayan ve Avrupa’nın bir çok liginin yayın hakkını elinde bulunduran Saran Gruop ile BBN Medya arasında dev işbirliği için resmi temaslar başladı.

İLK GÖRÜŞME OLUMLU GEÇTİ
Saran Holding ve Kavaf Holding arasında medya alanında yeni işbirlikleri için görüşmeler başladı. İki grubun yetkilileri 2023-2024 sezonunu itibariyle çeşitli spor ve spor yayıncılığı alanında işbirliği yapmak adına olumlu geçen ilk temaslara imza attı. İki grubun yetkilileri İstanbul’da yapılan ilk görüşmede masadan gelecek adına umutlu ayrıldı.
TOPLANTIYA ÜST DÜZEY KATILIM
Kavaf Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kavaf, BBN Medya Grup Başkanı Fahrettin Damga ve BBN Türk Spor Müdürü İrfan Kulekaya’nın yer aldığı görüşme masasında Saran Medya adına ise Saran Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kenan Saran ile Saran Holding Spor Grup Başkanı Selim Usta bulundu.

whatsapp-image-2023-05-25-at-15-52-45.jpeg

SÜRPRİZLER YAKINDA AÇIKLANACAK
Birçok yabancı ligin yayın hakkını elinde bulunduran Saran Medya ile yeni işbirliklerine imza atmak adına yapılan görüşmelerin son derece olumlu geçtiği ve tarafların önümüzdeki günlerde yapacağı yeni toplantılarla süreci daha da olgunlaştıracağı belirtildi.
SARAN GROUP SÜPER LİG’İN PEŞİNDE
Bünyesinde S Sport, tuttur.com, Ajansspor Radyo Spor, Radyo Trafik, Radio Slow Time’ı bulunduran Sadettin Saran’ın sahibi olduğu Saran Group; geçtiğimiz yıllarda spor yayıncılığı adına önemli hamlelere imza atmış ve Süper Lig’in son yayın ihalesine katılarak Türk sporu için elini taşın altına koymuştu.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum