SELÇUKLU’YA TESİS MÜJDESİ

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Konya’ya büyük bir spor tesisi daha da kazandıracaklarını söyledi
SELÇUKLU’YA TESİS MÜJDESİ

Geçtiğimiz yıl Cimnastik Milli sporcularımızın elde ettikleri uluslararası başarıların ardından Türkiye Cimnastik Federasyonu'nca  ilan edilen Türkiye Cimnastik Haftası tüm Türkiye ile aynı anda Selçuklu'da da kutlandı. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı kutlamalar çerçevesinde Sancak Yunus Emre Uyar Spor Salonu'nda Cimnastikçi gençlerin heyecanına ortak oldu. Böyle bir haftada cimnastik sporcularıyla birlikte olduğu için mutlu olduğunu ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı şunları söyledi:

 

“CİMNASTİK en önemli branşlardan bir tanesi. Bütün branşların temelini cimnastik sporu oluşturuyor. Biz de Selçuklu Belediyespor kulübü olarak spor okullarında en fazla cimnastik branşında talep görüyoruz. Çok sayıda öğrencimiz var. Öğrencilerimize bütün branşlarda yer açmak için gayret ediyoruz ama en fazla talebi cimnastik ve yüzme branşlarında alıyoruz. Tabi sizleri de tebrik etmek istiyorum. Çünkü küçük yaşta spora başlayıp bu branşta kendinizi geliştirme imkanı bulduğunuz için hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

 

BELEDİYE olarak spora ve sporcuya her türlü desteği verdiklerini söyleyen Başkan Pekyatırmacı; “Önümüzdeki günlerde güzel bir müjdeyi sporcularımıza vereceğiz. Hazırlıklarımız devam ediyor. Proje çalışmalarımız son aşamaya gelmiş vaziyette. İnşallah Konya’mızda ülkemizin en büyük spor tesislerinden bir tanesi kazandıracağız. Büyük bir spor merkezinin yapımıyla ilgili de çalışmalarımızı devam ettiriyoruz” ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.