Sen zoru seversin

Yeşil-beyazlılar 38.hafta maçında şampiyonluk adayı Galatasaray’a konuk olacak
Sen zoru seversin

Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak maç 20.30’da başlayacak. Anadolu Kartalı’nda hedef puanla dönmek olarak belirlendi

Konyaspor, 38. hafta maçında bugün deplasmanda şampiyonluk yarışı içinde olan Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 20.30’da başlayacak. Mücadeleyi İstanbul bölgesi hakemi Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılığını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Konyaspor dün sabah saatlerinde havayoluyla İstanbul’a giderken, burada yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

 

Yeşil-Beyazlılarda sakatlıkları süren Alper, Eray, Anicic ve Milosevic ile kart cezalıları Skubic ve Abdülkerim bugünkü maçta forma giyemeyecek. Ligdeki son 5 maçında galibiyet alamayan Konyaspor, şampiyonluk mücadelesi içinde olan Galatasaray’a sürpriz yaparak, puan ya da puanlarla dönmek istiyor. Yeşil-beyazlılar ligin son haftalarında korkulu rüya görmemeyi ve galibiyet özlemini sonlandırmayı hedefliyor.

 

Konyaspor ligde oynadığı 35 maçın 10'unu kazanırken, 12'sinde berabere kaldı, 13'ünü de kaybetti. Yeşil-beyazlı temsilcimiz hanesine yazdırdığı 42 puanla haftaya averajla 11. sırada başladı. Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Henry Onyekuru ve DeAndre Yedlin, Konyaspor karşısında forma giyemeyecek. Galatasaray, ayrıca sahasında oynadığı son 4 lig maçında galibiyet elde edemedi. *TOLGA DURMAZ

------------

Galatasaray-Konyaspor

-------------

Sehic

Barış Adil A.Çalık Guilherme

Jevtovic Amir

Sekidika Rahmanovic Bytyqi

Cikalleshi

-------------

STAT: T.Telekom

SAAT: 20:30

HAKEM: Cüneyt Çakır

CEZALI: Skubic-A.Kerim

YAYIN: beIN Sports-1

HAVA: 19 (Bulutlu)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.