Sergen Yalçın'dan Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 3-2 galip geldikleri Kasımpaşa maçının ardından sakatlıkları nedeniyle oyuna devam edemeyen Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül hakkında konuştu. İki oyuncunun Yeni Malatyaspor maçında oynamalarının zor gözüktüğünün altını çizen Yalçın, ''Umarım sezonu kapatmamışlardır." dedi
Sergen Yalçın'dan Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül açıklaması

Süper Lig'in 31. haftasında Kasımpaşa'yı konuk eden Beşiktaş, ilk devresini 2-1 geride tamamladığı maçın ikinci yarısında golleri buldu ve sahadan 3-2 galip ayrıldı. Bu sonucun ardında 4. sırayı Galatasaray'dan kapan Kara Kartal, 3. sıradaki Sivasspor'la arasındaki puan farkını ise 1'e indirdi. 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Beşiktaş'ın hocası Sergen Yalçın, ligin bir an önce bitmesini istediklerini dile getirdi. Ligi 3. sırada bitirmek istediklerinin altını çizen Yalçın, ''Şu 3 maçı bir an evvel oynayalım ve bitsin. Oyuncular rahatlasın. Pandemiden geç gelen oyuncularımız ve konsantre olarak zorlanıyorum. Oyuncularım ikinci yarıda karakter koydular. Kasımpaşa'ya karşı maç çevirmek çok zor. Onları tebrik ediyorum. Şu lig bir an evvel bitsin. Oyuncularım rahatlasın, dinlensin. Pandemi dönüşü geç gelen oyuncularımız oldu. Sakatlıklar, cezalılar. Eksiliyoruz. Gerçekten oyuncular tarafından da bakmak lazım." dedi.

'Umarım sezonu kapatmamışlardır'

Sakatlıkları nedeniyle oyuna devam edemeyen Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül hakkında da konuşan deneyimli hoca, ''Gökhan Gönül ile Burak Yılmaz yarın MR'a girecek. Benim tecrübeme göre 4 gün sonra maçımız var ve onları kullanacağımızı sanmıyorum. Umarım sezonu kapatmamışlardır. Birlik ve beraberlik içerisinde sezonu bitirmek istiyoruz.'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.