Sıralama baskısına izin vermem

Konyaspor’un başarılı çalıştırıcısı hedef noktasında konuşmak için erken olduğunu belirtti
Sıralama baskısına izin vermem

Ligin bu bölümünü maç maç değerlendirdiklerini belirten İlhan Palut, hedef değerlendirmesini ilk yarı sonuna bıraktı

 

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, açıklamalarda bulundu. Palut, TRT Spor yayınına bağlanarak önemli açıklamalar yaptı. Lige iyi b.aşlayan Konyaspor’un ligdeki hedefi nedir şeklindeki soruya Palut şu cevabı verdi: “Ligin daha çok başındayız. Bu haftalarındaki konumlanmaları değişikliğe açık konumlanma olarak değerlendiriyorum. Bu nedenle biz sadece önümüzdeki maçın planlamalarını yapıyoruz.  Elbette son iki sezonda takımımızın yaşadığı sıkıntıları yaşamak istemiyoruz. Her maçta dahi iyi futbol oynayıp, daha iyi mücadele etmek istiyoruz ve en önemlisi daha istikrarlı bir görüntü vermek istiyoruz.”

Sıralama baskısına izin vermem

“Yani 2 maç iyi, 3 maç kötü gibi değil de belli bir oyun planı olan belli bir gücü olan ve bunu sürdürebilen bir takım olabilirsek zaten uzun vadede arada istenmeyen sonuçlarda olsa sıralamada iyi bir yerde olacağımızı biliyoruz. Bunu derken ne camianın üzerinde, ne de oyuncularımın üzerinde sıralama baskısı oluşturmak istemiyorum. Maç maç mücadelemizi sürdürmek amacındayız. İlk yarının sonları ikinci yarının başlarına doğru her takımın hedefi sıralamayla bağlantılı olarak ortaya çıkacaktır. Bizde o gün önümüze çıkan hedef için en iyisini yapma adına mücadelemizi sürdüreceğiz.”   

 

Sokol Cikalleshi ve transferin son gününde kadroya dahil edilen Mısırlı forvet Ahmed Hassan’ı beraber oynatmayı düşünüyor musunuz sorusuna ise İlhan Palut; “Beraber oynayacakları zamanlar olacak. Belki birisi kanat, belki ikisi birden forvet olarak. Ancak oyuncuya yer açma adına inandığımız sistem ve doğrularla çelişmeyeceğiz. İkisi de birbirinden farklı özellikleri olan değerli oyuncular. Cikalleshi kanatta oynatabiliriz, Ahmed Hassan’ın öyle bir özelliği yok. Ya da dönem dönem çift forvet de oynatabiliriz. Ancak bu maçın özelinde ve gidişatına göre olacak. İyi orta yapan oyuncularımız var, bize fayda sağlayan bir şablon olabilir” şeklinde yanıt verdi. *TOLGA DURMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.