Spor camiasından Sakarya'daki patlamayla ilgili başsağlığı mesajları

Spor camiası Sakarya'da havai fişek taşıyan araçta meydana gelen patlamada şehit olanlar için taziye mesajı yayımladı
Spor camiasından Sakarya'daki patlamayla ilgili başsağlığı mesajları

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde patlayıcıların intikalleri esnasında meydana gelen patlamada 3 asker şehit oldu 6 asker de yaralandı.

Olayın ardından futbol kulüpleri sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajları yayımladı.

Beşiktaş, taziye mesajında, "Sakarya'daki havai fişek fabrikasının malzemelerini taşıyan kamyonda meydana gelen patlama sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralananlara acil şifalar dileriz" açıklamasını yaptı.

 

Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde:

Sakarya'nın Taşkısığı köyünde, havai fişek fabrikasına ait malzemeleri taşıyan kamyonda meydana gelen patlamada şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve yüce milletimize başsağlığı dileriz.

 

Fenerbahçe, Sakarya'da kamyonda gelen patlamada şehit olanlar için başsağlığı mesajı yayımladı. Fenerbahçe açıklamasında, "Sakarya'nın Taşkısığı köyünde havai fişek fabrikasının malzemelerini taşıyan kamyonda meydana gelen patlama sonucu şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağolsun" ifadelerine yer verdi.

 

Trabzonspor, "Sakarya’da meydana gelen patlamada şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz" açıklamasını yaptı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.