TEK ÇARE KAZANMAK

Yeşil-beyazlılarda cumartesi günü oynanacak Kasımpaşa maçına odaklanıldı
TEK ÇARE KAZANMAK

Sahasında artık kazanmak isteyen Konyaspor, kendisi gibi düşmeme mücadelesi veren rakibini saf dışı bırakarak rahatlamak istiyor.

KONYASPOR, Süper Lig'in 24. haftasında, 29 Şubat cumartesi günü sahasında Kasımpaşa ile yapacağı maçı kazanıp nefeslenmek istiyor. Ligde üst üste kırılma maçlarına çıkan yeşil-beyazlılarda cumartesi oynanacak Kasımpaşa maçı ise tam olarak final niteliği taşıyor. Bu sezon taraftarı önünde kazanmakta zorlanan ekibimiz aylardır süren hasretini dindirmek niyetinde. 

KONYASPOR’un ateş hattından kurtulması için tek çaresi Kasımpaşa’yı puansız göndermek.. Zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren ekibimiz dün tek idman ile günü değerlendirdi. Teknik Direktör Bülent Korkmaz ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından çabukluk hareketleri ve çift kale maçla sona erdi. 

YEŞİL-Beyazlı temsilcimiz kritik maçın hazırlıklarına bugün yapacağı taktik antrenmanıyla devam edecek. Anadolu Kartalı yarın gerçekleştireceği çalışmanın ardından da hazırlıklarını tamamlayacak ve kampa girerek maç saatini bekleyecek. Konyaspor’da sakatlıkları devam eden Miya ile Aninic, Kasımpaşa karşısında da forma giyemeyecek.

TOLGA DURMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.