TEK HEDEF GALİBİYET

Yeşil-beyazlılarda Sehic’in yokluğu moralleri bozarken, Amir, Uğur, Jevtovic ve Kravets takımla çalışmalara başladı
TEK HEDEF GALİBİYET

Konyaspor’da pazar günü iç sahada oynanacak Kasımpaşa maçının hazırlıkları devam ediyor. Yeşil-beyazlılar önceki gün kuvvet ve ağırlık çalışması gerçekleştirirken, dünü ise taktik idmanla değerlendirdi. Kaleci Sehic’in virüs testinin pozitif çıkmasıyla morali bozulan ekibimizde Boşnak kalecinin yokluğunda eldiveni Eray’ın giymesi bekleniyor. Sehic ile şok yaşayan ekibimizde sakat oyuncuların düzelmesi ise sevindirdi.  

Konyaspor’da yapılan son antrenmanda, tedavileri tamamlanan Amir Hadziahmetovic, Uğur Demirok, Marko Jevtovic ve Artem Kravets takımla, Samuel Eduok ise takımdan ayrı fizyoterapist Salih Kırışka yönetiminde çalıştı. Anadolu Kartalı dün taktik ve kuvvet çalışması yaparken, hazırlıklar bugünkü çalışma ile devam edecek. İdmana milli takımlardan dönen oyuncuların da katılması bekleniyor. 

Konyaspor cumartesi günü yapacağı antrenmanın ardından Kasımpaşa maçının hazırlıklarını tamamlayacak ve tesislerde kampa girecek. Fenerbahçe galibiyetiyle kötü gidişatına son veren Konyaspor, seri yakalamayı hedefliyor. Bir önceki milli maç arasına da iyi giren ancak daha sonra üst üste puan kayıpları yaşayan yeşil-beyazlı ekip, bu kez işi sıkı tutuyor. Fenerbahçe galibiyetiyle moral kazanan Anadolu Kartalı, Kasımpaşa karşısında alacağı 3 puanla üst sıralara yaklaşmak amacında. TOLGA DURMAZ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.