Tepkinizi bana gösterin

Zor bir süreç geçirdiklerini belirten Bülent Korkmaz, taraftarların sabırlı olmasını ve bu durumdan çıkacaklarına inanmalarını istedi
Tepkinizi bana gösterin

Konya’da olmaktan mutlu

KONYASPOR Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, takımın belli alışkanlıkları olduğunu ve bunları değiştirmek istediklerini belirtirken, sezonu sıkıntısız atlatmaları durumunda önümüzdeki sezon çok daha büyük başarılar yakalayacaklarına inandığını söyledi. Konyaspor’da çalışmanın ayrıcalık olduğunu söyleyen Korkmaz, burada olmaktan dolayı mutlu olduğunu yeniledi. 

Oyun formatı değişecek

OYUN formatının değişeceğini sözlerine ekleyen deneyimli teknik adam, “Daha önce set oyunu vardı. Bunun yerine daha dikine oyun, daha hızlı ve koşucu oyuncularla direk kaleye gitmemiz lazım. Yan pas yerine kaleye gideceğiz. Bu oyun formatı üzerinde çalışıyoruz. Bu zaman alabilir biraz ama mazeret değil bu. Takım kabuğundan çıkmalı. Bu işin yüzde 50’si zihinseldir” diye konuştu. 

Bana tepki gösterin

GÖZTEPE maçında oyunculara gösterilen tepki hakkında da konuşan Bülent Korkmaz, “Taraftarın tepkisi haklı. İç sahada kazanamama baskısı vardı. Ben büyük taraftarımızdan özellikle rica ediyorum, takıma son düdüğe kadar destek olsunlar. Eğer tepki olacaksa da bana versinler. Ben bu yükü kaldırırım. Bu sezon zor bir süreç. Bunu atlatırsak önümüzdeki sezon çok daha büyük başarılar yakalayacağımıza inanıyorum” ifadelerine yer verdi. 

Üstesinden geleceğiz

KAYSERİSPOR maçına odaklandıklarını ifade eden 51 yaşındaki çalıştırıcı, “Kayserispor ile zor bir maça çıkacağız. Çok transfer yaptılar. Moralliler. Bunun üstesinden geleceğiz. Bir galibiyetle her şey değişecektir. Bunu yapacak gücümüz ve enerjimiz var” şeklinde görüş belirtti. Korkmaz, son olarak Bajic ile ilgili konuştu. Korkmaz, “Şuan istediğimiz durumda değil, üzerinde bir baskı var ve bu baskıyı yenmesini bekliyoruz” dedi. SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.