TRANFSER ATAĞI

Transfer çalışmalarını sürdüren Konyaspor’da 2 takviye daha yapılıyor. Yeşil-beyazlılar 2 genç oyuncuyu renklerine bağlamak üzere
TRANFSER ATAĞI

Konyaspor ara transfer hamlelerini sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar bu doğrultuda hücuma 2 takviye yapmak üzere. Alınan bilgiye göre Konyaspor transfer komitesi, son olarak Almanya 2. Lig ekiplerinden Bochum forması giyen Barış Ekincier ile prensip anlaşmasına vardı. Baş mevki olarak sol kanat ve forvette oynayan ancak, on numara ve sağ kanatta da görev yapabilen 21 yaşındaki futbolcu önceki gün akşam Konya’ya geldi. Azerbaycanlı olan Barış Ekincier, sağlık kontrolleri sonrasında bir pürüz çıkmaması durumunda kendisini Konyaspor’a bağlayan imzayı atacak.

 

Yeşil-Beyazlıların hücuma yapacağı diğer takviyenin ise gurbetçi santrafor Ertuğrul Tekşen olduğu öğrenildi. 20 yaşındaki sol ayaklı Ertuğrul Tekşen’in, Konya’ya geldiği öğrenilirken, futbolcunun sağlık kontrolü sonrasında sözleşme imzalayacağı bildirildi. Aslen Konyalı olan Ertuğrul’un ileriye dönük bir transfer hamlesi olduğu ve Konyaspor ile sözleşme imzalandıktan sonra pilot takım 1922 Konyaspor’a kiralık verileceği ifade edildi. Danimarka doğumlu gurbetçi futbolcu Ertuğrul Tekşen son olarak Danimarka 1. Lig ekibi Lynbsy BK ekibinde forma giydi.

TRANFSER ATAĞI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.