Transfer günü

Transferde son üç güne kadrosunu 2 yabancı oyuncu ile takviye etmek için çalışmalarını dört koldan sürdüren Konyaspor’un forvet ve sağ kanat transferini bugün veya yarın tamamlaması bekleniyor
Transfer günü

Süper Lig’de 10 Haziran’da başlaşan transfer dönemi 8 Eylül Çarşamba günü tamamlanacak. Takımların kadrolarına son şeklini vermesi için önlerinde sayılı saatler kalırken transfer hamleleri geciken ve özellikle forvet bölgesinde sayısal eksikliği de olan Konyaspor’un transferin son günlerini oldukça hareketli geçirmesi bekleniyor.

FORVET VE SAĞ KANAT ARAYIŞI

Transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan ve beklentilerini ifade eden Teknik Direktör İlhan Palut, “Lig başlamadan önce de bir forvet ve bir sağ kanat oyuncusu ile ilgili planlamalarımız vardı. Forvet oyuncusu olmazsa olmazımız. Sadece Sokol Cikalleshi var. Erdon Daci ile de yollarımızı ayırdık. Mutlak suretle forvet transferi yapmamız lazım. Sağ kanat için de talebimiz var. Sağ kanat için Konrad Michalak, Zymer Bytiqi ve dönem dönem kullanabileceğimiz Endri Çekici var ancak yeni bir arayışımız da söz konusu. Başkan ile görüşme yaptık. 7 puan aldık ancak bu bizi rehavete sürüklememeli. Bu kadro ile de işler iyi gidiyor diye düşünmemiz gerekiyor. Transferde son günlere girdik. Mutlaka bir forvet ve sağ kanat transferi yapacağız. Hafta başıyla birlikte yeni transferlerin aramıza katılacağını düşünüyorum” dedi. 

POZİTİF FUTOL MEMMUN ETTİ

Palut, üç haftada 7 puanın kendileri için kabul edilebilir bir başlangıç olduğunun altını çizerken, “Sadece puan olarak değerlendirmiyorum. Sahadaki takım duruşu, mücadele ve sergilenen pozitif futbol bizi mutlu etti. Lig uzun bir maraton, ilk üç maçı istediğimiz gibi geçirdik ama çalışmalara devam etmek zorundayız. Milli maç arasında hazırlıklarımızı en iyi şekilde sürdürüyoruz” diye konuştu. (Veli Söylemez)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.