UTANDIRAN FUTBOL

Konyaspor sahasında çok kötü oynadığı maçta Galatasaray’a 3-0 mağlup oldu
UTANDIRAN FUTBOL

Yeşil-beyazlılar sahasında oynamasına rağmen pozisyona girmekte zorlandığı, etkisiz kaldığı ve çok kolay goller yediği maçta Galatasaray’a 3-0 mağlup oldu

Kartal çok etkisizdi

İTTİFAK Holding Konyaspor Süper Lig'in 19.haftasında konuk ettiği Galatasaray’a 2-0 yenilirken sergilediği futbolla taraftarını umutsuzluğa sürükledi. Soğuk havaya rağmen tribünlerin önemli ölçüde dolduğu maça daha dertli toplu başlayan taraf Konyaspor’du.. Bu bölümde sadece Jevtovic ile tehkeli olabilen ekibimiz maçın ilk 10 dakikalık bölümünden sonra oyun kontrolünü Galatasaray’a kaptırdı.  

İlk gol Falcao’dan geldi

KONUK ekip önce 12’de Feghouli ardından ise 17’de Falcaoile kalemizi yokladı. Bu iki pozisyon sanki golün habercisi gibiydi. 26’da sol kanattan Ömer’in pasında Falcao, Konyaspor defansının uykuda kalmasını iyi değerlendirerek cezayı kesti: 0-1. Golün hemen ardından ise hakem sonuca tesir edercesine Erdon’un ofsayt olmayan pozisyonunu kesti ve ekibimize beraberlik şansını başlamadan bitirdi.  

Defans uyuyunca 2 oldu

39’DA uykusunu alamayan defans ikinci şoku yaşattı. Yeni sol kanattan bu kez Saracchi'nin yerden ortasında topla buluşan Emre Akbaba,önce tuttu sonra düzeletti ve vuruşunu yaparak farkı ikiye çıkardı: 0-2.Karşılaşmanın ilk yarısı, Galatasaray'ın 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıda skorunda etkisiyle Galatasaray oyunu rolantiye alan taraftı. 51’de Thuram ile netfırsat kaçıran ekibimiz başka da pozisyon bulamadı. 

Düşme tehlikesi sürüyor

KONYA’da çok zorlu bir maç oynaması beklenen Galatasaray için bu deplasman özel maç havasında geçti. Sarı-kırmızılılar için skorun belirlendiği dakika ise 79 oldu. Yine defansın evlere şenlik olduğu pozisyonda son sözü söyleyen isim AdemBüyük oldu: 0-3. Maçta başka gol olmayınca yeşil-beyazlılar sahasındaki karşılaşmayı 3-0 kaybederek tehlikeli bölgeden uzaklaşamadı.
TOLGA DURMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.