Yavru Kartal’da Kongre günü

Konya’nın 2.lig ekibi 1922 Konyaspor’da da yeni başkan ve yönetim, çoğunluk sağlanması halinde bugün seçilecek
Yavru Kartal’da Kongre günü

2. Lig temsilcimiz Karatay Termal 1922 Konyaspor’da, Olağanüstü Genel Kurul bugün yapılacak. Bir başka deyişle Konyaspor’un ardından Yavru Kartal’da da yeni başkan ve yönetim, çoğunluk sağlanması halinde bugün seçilecek. Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu Basın Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek Genel Kurul saat 17.30’da başlayacak. Bugünkü oturumda çoğunluk sağlanamaz ise Olağanüstü Genel Kurul, 15 Haziran Salı günü aynı yer ve saatte gerçekleştirilecek.

 

Yavru Kartal’da yeni sezon planlamasının Genel Kurul sonrasında başlaması bekleniyor. Yeşil-beyazlılar, yeni yönetimin belirlenmesinin ardından vakit kaybetmeden sezon hazırlıkları ve transferler için düğmeye basacak. Geride kalan sezonun ikinci yarısında Konyaspor altyapısını çok verimli kullanan 1922 Konyaspor’da, bu anlayışın yeni sezonda da sürdürülmesi bekleniyor. Yeşil-beyazlılarda başkanlık seçiminin ardından ilk olarak teknik direktör konusu masaya yatırılacak.

 

Mevcut teknik direktör Levent Kartop’un sözleşmesi sona ererken, Kartop daha önce verdiği demeçte, “Görev verilmesi halinde burada devam edebilirim” diyerek yeni sözleşme konusunda açık kapı bırakmıştı. Önümüzdeki sezon için Konyaspor camiasında kalmaya sıcak baktığını açıklayan Kartop, “Verilecek her türlü karara saygılıyız. Konyaspor çatısı altında olmaktan ve çalışmaktan çok mutluyum” ifadelerini kullanmıştı. *YÜKSEL CEVCEK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.