Yeni sezonda görev alacak futbol hakemlerimiz belirlendi

Türkiye Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu tarafından açıklanan listeyle 2020-2021 futbol sezonunda Konya'da temsilen görev yapacak hakem ve gözlemcilerimiz belirlendi.
Yeni sezonda görev alacak futbol hakemlerimiz belirlendi

Konya İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Düzkaya, konu ile alakalı şu ifadelerde bulundu:

“Öncelikle ülkemiz de yaşanan virüs salgını nedeniyle oldukça zorlu bir süreçten geçtiğimizi belirtmek isterim. Geçtiğimiz sezonun yarıda kalması ve bu sezonunda henüz başlamaması nedeniyle futbol ailemizin yaşadığı tüm sıkıntıları hakem camiası olarak bizlerde yaşadık. Her ne kadar hakem arkadaşlarımız bireysel antrenman ve uzaktan eğitim proğramlarını takip etselerde sahaya inip maç atmosferini ve performanslarını yansıtamadılar. Elbette ilgili devlet yetkililerimizin alacağı tedbirlerle bu salgını en kısa zamanda yenerek eski günlerimize döneceğimizi ümit ediyorum.”

Yeni sezonda görev alacak futbol hakemlerimiz belirlendi

[Mustafa Düzkaya}

“Bilindiği üzere TFF, Merkez Hakem Kurulumuz tekliflerimiz ve diğer kriterler doğrultusunda tüm illerimizde yeni sezonda görev alacak hakem ve gözlemcileri belirlediği listeyi dün açıkladı. İlimiz adına değerlendirmelerde bulunmak gerekirse en baştan şunu belirtmeliyim ki son yıllarda belki üst klasmanda hakemimizin olmayışı eleştirilebilir ama alttan gelen ve yetişen hakem arkadaşlarımızla Konya bir ivme yakaladığı gerçeği geniş listeye baktığımızda yadsınamaz. Listeleri genel anlamda değerlendirdiğimizde; üst klasman kategorisisinin hemen altındaki klasman listesinde yeni sezonda 6 hakem, 7 yardımcı hakem olmak üzere 13 hakemimiz görev yapacak. Bu bağlamda genç arkadaşlarımız en kısa zamanda gösterecekleri performans ile bu açığı kapatacaklar ve bir sonraki sezonda enaz 2 yada 3 hakemimizin üst klasmana hakem ve yardımcı hakem olarak yükselmeleri hedefimiz olacaktır. Yine bu sezon bölgesel ligde; 3 bölgesel hakem, 6 bölgesel yardımcı hakem ve 1 kadın bölgesel hakem olmak üzere toplam 10 hakemimiz bu kategoride görev alacaktır. Ayrıca gözlemci listemizde; 2 klasman gözlemci ve 6 bölgesel gözlemci olarak toplam 8 arkadaşımız da ilimizi temsilen yeni sezonda liglerde görev alacaklar.”

“Sözlerimin sonunda ilimiz hakemliği adına başarılı ve gelecekten umutlu olduğumuz gerçeği ile yeni sezonda toplam 23 hakem ve 8 gözlemci arkadaşlarımızın şehrimizi temsiliyet adına ve ülke futbolumuzun gelişmesi için bu görevi başarıyla yerine getireceği inancıyla bizlere desteğini her zaman yanımızda hissettiğimiz; tüm kulüplerimiz ve sporcularımızın yanı sıra Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanımız Remzi Ay ile yönetim kuruluna, futbol il temsilciliğimize, TÜFAD Konya şubemize, TFFHGD Konya şubemize, Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Konya şubemize, diğer paydaşlarımıza ve basınımıza destekleri dolayısıyla camiam adına teşekkür ederim.”

Buna göre ilimizi temsilen görev alacak hakem ve gözlemci listesi şu şekilde oluştu;

Klasman Hakem: Ahmet Resuloğlu, Burak Akdağ, Mustafa Aydın, Ramazan Doğanay, Raşit Yorgancılar, Yusuf Alper Abalı. Klasman Yardımcı Hakem: Abdulhamit Söyler, Buğur Han Güler, Gökhan Yüksel, Mehmet Büyükyılmaz, Metin Uçar, Mustafa Burak Kuş, Şaban Karaderili . Bölgesel Hakem: Metehan Ayyürek, Mustafa Bayındır, Yunus Çinikaya. Kadın Bölgesel Hakem: Didem Gündüz. Bölgesel Yardımcı Hakem: Adem Kıyak, Deniz Tarık Kocadağ, Furkan Ogün Demir, Göksel Keskin, Haydar Furkan Sarı ve Muammer Gülsoy.

Klasman Gözlemci: Hasan Ertugan, Mustafa Düzkaya. Bölgesel Gözlemci: Ali Karaköse, Emrah Kayımkaya, İbrahim Çetin, Murat Çezik, Tuncay Uçar ve Volkan Çetinkaya.

Yine geçtiğimiz günlerde; TFF, Temsilciler Kurulu’nun 2020-2021 futbol sezonunda belirlediği temsilciler listesinde ilimiz adına şu isimler görev yapacak;

Üst Klasman Temsilci: Rıfat Yerlikaya. Klasman Temsilci: Çetin Munğan, İbrahim Alper Gümüş, İbrahim Yılmaz, Mehmet Rıza Özsakal. Federasyon Güvenlik ve Akreditasyon Temsilcileri: Ercan Okur, Hasan Aldı ve Refik Emre.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.