Yeni transferler tanıtıldı

Konyaspor'un yeni sezon transferleri için tanıtım toplantısı düzenlendi
Yeni transferler tanıtıldı

Konyaspor kadrosuna yeni dahil olan 9 futbolcu için Bayır Diamond Otel’de tanıtım toplantısı tertiplendi. Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen toplantının başında yaptığı açıklamada, takımın ilk 4 haftada sergilediği performanstan memnun olduklarını ve iyi gidişin sürmesini beklediklerini söyledi. Transferlerde mali açıdan kulübü zor durumda bırakmamaya gayret ettiklerini sözlerine ekleyen Özgökçen, transfer limitinde 10 milyon TL'lik bir pay kaldığını bunu da ihtiyaç olması halinde ara transfer döneminde kullanabileceklerini söyledi. 

Başkan Özgökçen, 23 Eylül Perşembe günü saat 17.00’de oynanacak Trabzonspor karşılaşması için bordo-mavili kulübe yaptıkları maç saati değişikliği önerisinin Trabzonspor tarafından kabul edilmediğini de sözlerine ekledi.

Başkan Fatih Özgökçen ayrıca, Yunan ekibi Olympiakos’tan sezon sonuna kadar kiraladıkları 28 yaşındaki Mısırlı forvet Ahmed Hassan’ın kiralama ve yıllık ücretiyle beraber 1 milyon 300 bin euro maliyeti olduğunu açıkladı.
Daha sonra yeni transferler Başkan Özgökçen tarafından tek tek tanıtıldı. Toplantının son bölümünde ise basın mensuplarının sorularına yanıt verildi.

FUTBOLCULARIN GÖRÜŞLERİ 

Yunanistan'ın Olimpiakos kulübünden kiralanan Ahmed Hassan, Konyaspor için en iyi performansını sergileyeceğini söyledi. Konyaspor taraftarını yakından tanıdığını dile getiren Ahmed Hassan, UEFA Avrupa Ligi'nde Braga formasıyla Konyaspor'a karşı oynadığı maçı ve Konyaspor taraftarının yaşattığı atmosferi unutamadığını dile getirdi. Arnavutluk Milli Takım oyuncusu Endri Çekiçi ise Konya'da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti. Çekici, "Konyaspor için elimden gelenin en iyisini yaparak takımımızı en yukarılara taşımak istiyorum." şeklinde konuştu. Konyaspor'da olmaktan mutlu olduğunu kaydeden Jose Mpoku da sakatlığının geçtiğini ve takımla birlikte çalışmalara başladığını belirtti. Konyaspor'un 800. golünü kaydeden Soner Dikmen ise "800. golü attığımda tarifsiz duygular içerisindeydim. Benim için unutulmayacak güzel bir anı oldu. İleride çocuklarıma anlatacak güzel bir anı olarak kalacak bende." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.