Yeşil-beyazlılar ligin 5.haftasında çıkış arayan Yeni Malatyaspor’u konuk edecek

Konyaspor, locadan yaklaşık 500 taraftarının izleyeceği maçta bugün Yeni Malatya ile karşılaşacak. Zorlu maç 16’da başlayacak
Yeşil-beyazlılar ligin 5.haftasında çıkış arayan Yeni Malatyaspor’u konuk edecek

KONYASPOR Süper Lig’in 5. haftasında bugün sahasında Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. MEDAŞ Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Zorlu mücadeleyi Eskişehir bölgesi hakemi Turgut Doman yönetecek. Doman’ın yardımcılığını ise Deniz Caner Özaral ve Ali Tuna yapacak. Konyaspor karşılaşmanın hazırlıklarını dün yaptığı idmanla tamamladı ve tesislerde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. 

ANADOLU Kartalı’nda moraller yerinde, hedef galibiyet olarak belirlendi. Yeşil-beyazlılarda sakatlığı bulunan Aninic ve Uğur Demirok’un yerine stoperde Abdülkerim Bardakçı ile birlikte Ahmet Çalık’ın oynaması bekleniyor. Oynadığı 3 maçta 5 puan toplayan Konyaspor, kendisine ters gelen Yeni Malatyaspor karşısında bu kez kazanarak hem tırmanışa geçmeyi, hem de yenilmezlik unvanını korumak istiyor. Yeşil-beyazlı teknik heyet, Yeni Malatyapor mücadelesine kırılma maçı olarak bakıyor. 

FUTBOLCULARINI 3 puana motive eden deneyimli teknik adam İsmail Kartal, galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini belirtti. Anadolu Kartalı bu sezon iç sahada oynadığı ilk maçta ise Beşiktaş’ı 4-1’lik skorla mağlup etmişti. Öte yandan Konyaspor, bu maçta az da olsa seyirci desteğiyle maça çıkacak. Locaların yarı kapasitesiyle açılacak olmasıyla 500’e yakın yeşil-beyazlı taraftar takımlarına destek olacak.

YÜKSEL CEVCEK 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.