Yeşil-beyazlılar sezonu kapatan Marin Anicic’in yerini doldurmaya çalışıyor

Rosenborg’tan Even Hovland ile temasta olan Konyaspor görüşmede sorun çıkmazsa 31 yaşındaki futbolcuya sözleşme imzalatacak. Bu mevki için diğer adaylar ise; Luis Hernandez, Ahmet Çalık ve Titi.
Yeşil-beyazlılar sezonu kapatan Marin Anicic’in yerini doldurmaya çalışıyor

KONYASPOR’da stoper transferi sona geldi. Gençlerbirliği maçında sakatlanarak sezonu kapatan Marin Anicic’in yerini doldurmak isteyen Konyaspor, bu mevki için Rosenborg’tan Even Hovland’ı gündemine aldı. 31 yaşındaki deneyimli oyuncuyla yapılan ilk görüşmede bazı sorunlar yaşayan yeşil-beyazlıların dün yapılan görüşmelerde ise ilerleme kaydettiği belirtildi. 

NORVEÇLİ 1.91 boyundaki oyuncu daha önce; Sogndal IL, Molde ve Nürnberg takımlarında forma giydi. Son olarak Norviç’in köklü takımlarından Rosenborg forması giyen Even Hovland, milli takım formasını ise 29 kez terletti. Rosenborg’un UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçında Alanyaspor’u 1-0 mağlup ettiği maçta yedek kulübesinde oturan Hovland, bu sezon takımıyla ligde çıktığı 13 maçta 2 gol atma başarısı gösterdi. 

KARİYERİNDE toplam 285 maça çıkan Hovland bu maçlarda 21 gol attı. Bu transferde sorun yaşanması halinde ise gündemdeki diğer stoperin La Liga-2 takımlarından Malaga forması giyen 31 yaşındaki İspanyol futbolcu Luis Hernandez olduğu kaydedildi. Yeşil-beyazlılarda ayrıca Galatasaray’dan Ahmet Çalık ve Göztepe’den Titi isimlerinde gündemde olduğu bildirildi. Konyaspor stoper mevkisine yapacağı takviye ile transfer dönemi kapatacak.

CİHAD ALPAN
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.