ZİRVENİN KARTAL’I

İlk 6 haftada aldığı 5 galibiyetle zirveye kurulan Konyaspor Basketbol cuma günü Denizli deplasmanında terleyecek
ZİRVENİN KARTAL’I

Basketbol Erkekler 1. Ligi’nde 6. hafta heyecanı geride kalırken, Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol liderliğini sürdürdü. Ligde üst üste 4 galibiyet elde eden yeşil-beyazlı temsilcimiz, dar kadrosuna ve yabancısız mücadele etmesine karşın sergilediği iyi oyunla liderlik koltuğunda oturmaya devam ediyor. 11 puanlı yeşil-beyazlı temsilcimizi 10’ar puana sahip Sigortam.Net ve Akhisar Belediye Basketbol takip ediyor. 

Merkezefendi Belediyespor da haftayı dördüncü sırada tamamlayarak, zirve yarışı içinde olmaya devam etti. Mamak Belediyesi, Bornova Belediyesi, Manisa Büyükşehir Belediye, Samsunspor, ve Yalovaspor ise altıncı maçların ardından 8’er puan topladılar. Ligin son basamağında yer alan İstanbul Basket galibiyet alamayan tek takım olurken, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor ise sadece 1 kez kazanabildi. 

Balıkesir Büyükşehir ile birlikte Budo Gemlik, Finalspor, Anadolu Basket ve Yalovaspor’un ise 2’şer galibiyeti bulunuyor. Temsilcimiz Konyaspor Basketbol, ligin 7. haftasında Denizli deplasmanında Merkezefendi Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılarda bu maçın hazırlıkları devam ederken, Denizli seferi ise perşembe günü başlayacak. YÜKSEL CEVCEK
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.