Sinema: DİKKAT KÖPEK VAR

Sinema: DİKKAT KÖPEK VAR
Ece İşbilen Dağ ve Deniz Cem Dağ'ın yönetmenliğini üstlendiği "Dikkat Köpek Var" komedi meraklılarını sinema solanlarına çekmeyi amaçlıyor.

Senaryosunu Memet Güzelbeyoğlu ve Caner Yalçın'ın kaleme aldığı filmde, ödüllü eğitimli köpek Bal ile Nusret Toplar, Güney Kılınç, Mutlu Güney, Onur Büyüktopçu, Buse Şen, Dilara Ortagüz ve Ülkü Toplar'ın da aralarında yer aldığı çok sayıda oyuncu rol aldı. Yapımcı Nusret Toplar'ın 13 bölüm çekilen "Dikkat Köpek Var" adlı YouTube dizisinden sinemaya uyarlanan filmin konusu kısaca şöyle:

İstanbul Emniyeti’nin başarılı polislerinden biri olan Murat Kaya, son görevini başarıyla tamamlayıp bir mafya örgütünü çökertir. Son görevinde gösterdiği başarı, onun uluslararası gizli bir teşkilata atanmasını sağlar. Bu sırada Murat’ın manevi babası olarak gördüğü idolü Teoman, uzun süredir peşinde olduğu Gölge tarafından vurur. Her şeyin sahtesini piyasaya süren Gölge’nin amacı, kendisine köpek ordusu kurmaktır. Teoman’ım yürüttüğü Gölge operasyonunu devralan Murat, bu süreçte her ne kadar köpeklerle anlaşamasa da Teoman’ın biricik köpeği Bal’ı da devralır. Murat bu zorlu görevde Bal ile kendisini türlü maceraların içinde bulur.

3974667-jpg-r-1920-1080-f-jpg-q-x-xxyxx.jpg

30 Aralık 2022 Sinemada / 1s 41dk / Dram

Yönetmen Ece İşbilen Dağ, Deniz Cem Dağ

Senarist Memet Güzelbeyoğlu, Caner Yalçın

Oyuncular: Onur Büyüktopçu, Nusret Toplar, Güney Kılınç

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.