Chery araçlarla ilgili şikayetlere bir yenisi daha eklendi, yağmurda arabanın içi suyla doldu

Chery araçlarla ilgili ortaya çıkan şikayetlere bir yenisi daha eklendi ve kullanıcı isyan etti. Tiggo 7 Pro modelini kullanan bir araç sahibi, yağmurda aracının sular içinde kaldığını gösteren bir video paylaşınca sosyal medyada o video olay oldu.
Chery araçlarla ilgili şikayetlere bir yenisi daha eklendi, yağmurda arabanın içi suyla doldu

Çin firması Chery otomobil piyasasına hızlı bir giriş yaptı. Türkiye'de daha önce çekilen marka yeni modelleriyle birlikte Türk otomativ piyasasına da geri dönüş yaptı. Uygun fiyatları ve sunduğu özelliklerle dikkat çeken Chery ilk günlerde ciddi bir talep patlaması yaşadı.

Ancak ilerleyen günlerde araçlarla ilgili ortaya çıkan sorunlar ve çözümsüzlükler tartışmaları beraberinde getirdi.

YAĞMURDA İÇERİSİ SUYLA DOLDU

Yurtdışında yaşayan bir Chery kullanıcısı, aracının sanroofundan içeriye sul dolduğunu gösteren bir video paylaştı.

Tiggo 7 Pro modelini kullanan araç sahibi, yaşananları videoya çekerken dışarıdaki yağmur sonrasın aracın içerisine su sızdığı görülüyor. Otomatik vites ve ön konsolun sular altında kaldığı görülürken, araç sahibi olayın nasıl yaşandığın ilişkin bilgi paylaşımında bulunmadı.

DAHA ÖNCE DE HAVA YASTIKLARI AÇILMAMIŞTI

Chery araçlarla ilgili geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir video da aracın güvenlik sistemleriyle ilgili yeni bir tartışmayı gündeme getirmişti.

Ciddi bir kazaya karışan Chery araç önden darbe almasına rağmen hiçbir airbag açılmamış, konuyla ilgili olarak firmadan herhangi bir açıklama gelmemişti.

ADANA'DAN SIFIR ALDIĞI ARAÇ 200 KM OLMADAN YOLDA KALDI

Türkiye'de ise bir kullanıcı, aylar sonra kavuştuğu sıfır aracıyla henüz 200 KM bile olmadan aniden yolda kaldığını gösteren bir video paylaşmıştı.

Tünelde aracın tüm sistemlerinin gittiğini ve bir daha çalışmadığını belirten vatandaş, Chery yol yardımına da hiçbir şekilde ulaşamadıklarını belirterek "Ölümden döndük" diyerek tepki göstermişti.

Kaynak:Aykırı