Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Asgari ücret) Daha ileri adımlar atarak telafi sözümüzü yerine getireceğiz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Avrupa gazını Türkiye'den temin edecek."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Madencilerimizin çocuklarına eğitim hayatları boyunca Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından burs verilecek ve eğitim masrafları karşılanacaktır. Kimsenin en küçük şüphesi olmasın, hayatını kaybeden madencilerimizin geride bıraktıkları aileleri devlete emanettir. Bunun siyasi istismarı olmaz, bu siyasi istismarı yapanları ben milletime havale ediyorum."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kazada hayatını kaybeden madencilerimizin yakınlarına Enerji, İçişleri, Çalışma ve Aile Bakanlıklarımız ile sendikamız toplamda 1 milyon 550 bin lira ile 1 milyon 700 bin lira tutarındaki ödemelere başlamışlardır."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kurumlarımız canla başla görevlerini yapmaktadır. Ayrıca, afet öncesi yapılan denetimleri de mercek altına aldık."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Bartın'daki maden kazası) Kesin rapor çıkana kadar söylenen her şey spekülasyondan ibaret kalacaktır."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'ye katılan İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'ye rozet taktı. Çelebi, "Allah utandırmasın cumhurbaşkanım siz canınızla, ben özgürlüğümle, milletimiz bağımsızlığıyla tehdit edildi. Bu millete cellat olan FETÖ zombi örgütüne karşı yanınızdayım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.