Esnaf pandeminin acısını vatandaştan çıkarıyor

Esnaf pandeminin acısını vatandaştan çıkarıyor

Pandemide büyük sıkıntılar çeken özellikle yemek içme sektöründe bulunan esnaf bu sıkıntıları vatandaştan çıkarmaya devam ettiği iddia edildi.

Pandeminin üzerinden bayağı zaman geçmesine rağmen vatandaşa yüksek fiyat yansıttıklarını söyleyen esnaf temsilcileri normal şartlarda artan fiyatlar bir de esnafın bu tutumu karşılaşınca fiyatların aşırı yükseldiğini sözlerine eklediler.

pan.jpeg

Etzade Restorant tarım gıda ve hayvancılık genel müdürü Fikret Gül bu durumun önüne geçilmesi için esnafın kaliteli hizmeti gerçek fiyata vermesi gerektiğini sözlerine ekledi.
Pandeminin etkisini bahane eden bazı esnafların vatandaştan bunun acısını çıkarmaya devam ettiğini ileri süren etzade restoran tarım gıda ve hayvancılık genel müdürü Fikret Gül bu dönemde esnafa düşen görev kaliteli hizmeti vatandaşa gerçek fiyata sunmaktır. Artık pandemi geride kaldı ve bedeller ödedik. Fırsatını yakaladık diye bunu vatandaşa ödetmeye gerek yok. Bizler grup olarak hiçbir zaman kalitemizden ödün vermedik vermeyeceğiz bizim amacımız halkımıza kaliteli ve güler yüzlü hizmet sunmaktır dedi. Önümüzdeki günlerde yeni iş yerlerimizin açılışlarını da gerçekleştireceğiz burda da gerçek fiyatla halkımızın karşısına çıkacğız şekilde açıklamada bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.