KONYA’NIN ULUSAL MARKASI; BBNTÜRK TV

KONYA’NIN ULUSAL MARKASI; BBNTÜRK TV

Konya’nın bağrından doğan ulusal haber kanalı BBNTürk TV, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından “ulusal televizyon” olarak akredite basın kuruluşları listesine alındı

YERLİ, MİLLİ ve EVRENSEL

3 Ekim 2020’de yayın hayatına başlayan ve kısa sürede rüştünü ispatlayan BBNTürk TV, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından akredite basın kuruluşları listesine dahil edildi. Bir süre önce ana kumandasını İstanbul’a taşıyarak “yerli, milli ve evrensel” haber kanalı sloganıyla Türkiye ve dünyaya dair gelişmeleri izleyicisiyle paylaşan BBNTürk’ün akredite işlemleri de tamamlandı.

KAVAF: HEDEFİMİZE İLERLİYORUZ

“Ulusal televizyon” kanalları listesine resmen dahil olan BBNTürk TV artık Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tüm programlarını da canlı takip edebilecek. Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan BBN Türk TV sahibi, Kavaf Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kavaf, “Konya’nın ulusal markası sloganıyla çıktığımız bu yolda hedeflerimize emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Bundan sonra basamakları daha hızlı atlayacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.