1922 ilk hazırlık maçını kazandı

1922 ilk hazırlık maçını kazandı

1922 Konyaspor ikinci etap çalışmalar için Antalya'da kampa girdi. Ekibimiz kamptaki ilk maçında Kartal Bulvarspor’u 1-0 mağlup etti

BU sezon TFF 3.Lig 1.Grupta güçlü takımlarla birlikte mücadele veren 1922 Konyaspor ilk yarıyı istenen yerde tamamlayamamıştı. İkinci yarı öncesi çalışmalarına Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu'nda başlayan ekibimiz hava şartlarının daha iyi olması nedeniyle kamp çalışmalarını izin Antalya’ya gitti. Yeşil-beyazlılar dün karayolu ile Antalya'ya hareket ederek 2.etap çalışmaları için Antalya'da kampa girdi. Yeşil-beyazlılar kamptaki ilk hazırlık maçında ise bugün Kartal Bulvarspor ile karşılaştı. TSS FC Footbal Center sahasının ev sahipliği yaptığı mücadelenin kazananı 1-0’lık skorla 1922 Konyaspor oldu. 1922 Konyaspor’a galibiyeti getiren golü 14.dakikada Abdulsamet Kaya kaydetti.

YEŞİL-beyazlılar, yarın öğle saatlerinde yapacağı 2. hazırlık maçı ile Antalya’daki kamp sürecini tamamlayarak Konya’ya dönecek. Bir yandan kamp çalışmalarını sürdüren ekibimiz bir taraftan da kadrosunu güçlendiriyor. 3. Lig'deki temsilcimiz 1922 Konyaspor, ara transferde ilk hamlesini yaptı. Yeşil-beyazlı ekip, Somaspor’dan 22 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Ali Özdemir’i renklerine bağladı. Özdemir, takımla da çalışmalara başladı. Fransa doğumlu olan genç futbolcu, Alanyaspor altyapısından yetişti.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.