1922 Konyaspor fırsat tepti

1922 Konyaspor fırsat tepti

52 Orduspor deplasmanında 2 farklı üstünlüğünü koruyamayan ve haftayı beraberlikle kapatan yeşil-beyazlılar rakipleriyle aradaki farkı açma fırsatını değerlendiremedi

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor, Ordu deplasmanında galibiyeti kaçırarak beraberliği razı oldu. Grup üçüncüsü 52 Orduspor’a konuk olan yeşil-beyazlılar, zirve yarışı içinde olan güçlü rakibi karşısında maça fırtına gibi başlayarak henüz ilk 7 dakikada 2-0 öne geçmeyi başardı. Ancak, Yavru Kartal bu üstünlüğünü 90 dakikaya yayamayınca beraberliğe razı oldu ve Konya’ya 1 puanla döndü.

YENİLMEZLİK serisini 5 maça çıkaran yeşil-beyazlılar, bu üzücü beraberlikle puanını 30’a çıkartırken, on ikinci sıradaki yerini korudu. 1922 Konyaspor, 8 Nisan Cumartesi günü sahasında lider Yeni Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak. Maç sonrası değerlendirmede bulunan 1922 Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Ünal, “Rakibin gücünü biliyorduk. Maça çok iyi başladık. 2-0’dan sonra 2 net fırsat daha kaçırdık. Maalesef 2.devre hem rakibin hem hakemin baskısına karşı koyamadık” dedi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.