1922 Konyaspor izinde

1922 Konyaspor izinde

3.Lig’de ilk yarı sona ererken 1922 Konyaspor’da izin başladı. Yavru Kartal, 31 Aralık’ta toplanarak ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak

TFF 3. Lig’de 2022-2023 sezonunun ilk yarısı geçtiğimiz hafta sonu yapılan maçlarla tamamlarken, takımlar da izne ayrıldı. 1. Grup’ta ter döken 1922 Konyaspor da deplasmanda oynadığı Hacettepespor maçı sonrasına bir haftalık tatile çıkarken, ikinci yarı hazırlıkları için 31 Aralık Cumartesi günü Saraçoğlu Tesisleri’nde toplanacak. Hazırlıklarının ilk bölümünü Konya’da gerçekleştirecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz, daha sonra ikinci etap için şehir dışında bir haftalık kamp yapmayı planlıyor.

KAMP yerinin henüz netlik kazanmadığı ifade edilirken, önümüzdeki günlerde konunun netlik kazanacağı ve ikinci etap hazırlıklarının Konya dışında yapılacağı belirtildi. Öte yandan 1922 Konyaspor'da Ali Karakaya'nın sözleşmesi fesih edildi. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "1922 Konyaspor'umuzun futbolcularından Ali Karakaya takımdan ayrılmak istediğini belirtmiş sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak fesh edilmiştir. Takımımıza verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.