1922 Konyaspor zorlu deplasmanda

1922 Konyaspor zorlu deplasmanda

Yeşil-beyazlılar, 6 puanlık maçta yarın Trabzon deplasmanında Yomraspor ile karşılaşacak

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden ve düşme korkusu yaşayan 1922 Konyaspor, yarın Trabzon deplasmanında düşme hattında bulunan Yomraspor ile karşı karşıya gelecek. Yomra İlçe Stadyumu’nda oynanacak ve saat 14.00’de başlayacak mücadeleyi Batman bölgesi hakemi Mehmet Terece yönetecek. Terece’nin yardımcılığını Mehmet Yılmaz Çalışır ve Mehmet Polat yapacak. 1922 Konyaspor, cuma günü karayoluyla Trabzon’a giderken, bugün burada yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve maç saatini bekleyecek. Bu maç öncesinde yeşil-beyazlı temsilcimiz 21 puanla on dördüncü, Yomraspor ise 15 puanla on yedinci basamakta yer alıyor.

1922 KONYASPOR, Çağdaş Çankaya’nın ayrılmasının ardından göreve gelen Teknik Direktör Hakan Ünal yönetiminde çıktığı maçlarda henüz galibiyetle tanışamazken, Yomraspor karşısında puan ya da puanlar alarak, alt sıralardan uzaklaşmayı hedefliyor. Yavru Kartal’da yeni transferlerin forma giymesi beklenirken, sakatlığını tam olarak atlatamayan golcü futbolcu Seçim Çan Koç’un durumu ise maç saatinde netlik kazanacak. Karşılaşmanın çok zorluğu geçeceğini belirten yeşil-beyazlı takımın teknik patronu Hakan Ünal şöyle konuştu. “Rakibimiz önemli takviyeler yaptı. Çok zorlu bir müsabaka bizi bekliyor. Seçim Can’ın oynaması için elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah oynar, kendisi bizim için önemli bir hücum oyuncusu”.

“UMARIM takımımız yeni yapılan transferlerle iyi bir tepki verir, bu zorlu deplasmandan en azından 1 puanla döneriz. Önceliğimiz 6 puanlık maçtan puanla ayrılmak, tabi ki kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Ancak bu maçta yenilmemek de kazanmak kadar önemli. Futbolcularıma güveniyorum, ellerinden geleni yapacaklardır”. 22. Haftada oynanacak diğer maçların programı ise şöyle. Bugün: 13.00 Çatalcaspor-Elazığspor. 5 Mart Pazar: 14.00 1954 Kelkit Belediyespor-Şile Yıldızspor, 14.00 Eskişehirspor-Karaköprü Belediyespor, 14.00 Karşıyaka-Hacattepe 1945, 14.00 Yeni Mersin İdmanyurdu-Edirnespor, 14.00 Amasyaspor FK-Belediye Derincespor, 14.00 Ağrı 1970-Nevşehir Belediyespor, 14.00 52 Orduspor-Belediye Kütahyaspor.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.