1922 Konyaspor’da ödemeler yapıldı

1922 Konyaspor’da ödemeler yapıldı

1922 Konyaspor’da futbolcuların biriken ödemeleri yapıldı. Başkan Zahir Renklibay, “Futbolcularımızın prim ve maaş ödemeleri hesaplarına yatırıldı” dedi

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden ve ilk yarıyı 18 puanla on üçüncü sırada tamamlayan 1922 Konyaspor’da, maddi sorun tatlıya bağlandı ve ödemler yapıldı. Geçtiğimiz günlerde ödeme alamamalarını gerekçe göstererek bir idmana çıkmayan yeşil-beyazlı futbolculara prim ve maaş ödemelerinin yapıldığı ifade edildi. Konuyla ilgili açıklama yapan kulüp Başkanı Zahir Renklibay, “Futbolcularımızın primleri ve maaşları hesaplarına yatırıldı. Şu an futbolcularımızın sadece bir maaş alacakları bulunuyor. Zaten çözülemeyecek bir maddi sıkıntı değildi. Gereken yapıldı ve futbolcuların hak ettikleri ödemeler hesaplarına geçtiğimiz günlerde yatırıldı” diye konuştu.

1922 KONYASPOR’da, Ocak ayı transfer döneminde kadroya yapılacak takviyeler netleşti. Genç kadroyu tecrübeli isimlerle güçlendirmek istediklerini ifade eden kulüp Başkanı Zahir Renklibay, “En az 4 bölgeye takviye yapmak istiyoruz” dedi. Transfer çalışmalarına başlamak için Konyaspor Kulübü’nün önümüzdeki cumartesi günü gerçekleştireceği genel kurulu beklediklerini belirten Zahir Renklibay, “Sağ ve sol kanat başta olmak üzere orta saha, stoper ve forvet mevkilerine transfer yapacağız. İkinci devrede sıkıntı yaşamamak adına bu bölgeleri güçlendirmemiz gerek. Bu nedenle kadroya takviye kaçınılmaz gibi duruyor. Transfer sürecini başlatmak için Konyaspor’un genel kurulunu bekliyoruz. Genel kurul sonrası transferde düğmeye basacağız ve imkanlar dahilinde kadroyu güçlendireceğiz” diye konuştu.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.