1922 Konyaspor'da son sefer hazırlığı

1922 Konyaspor'da son sefer hazırlığı

Sezonun son deplasmanında son sıradaki Şile Yıldızspor ile karşılaşacak olan 1922 Konyaspor, 2 günlük izin sonrası bu maçın hazırlıklarına dün başladı. Yavru Kartal, Şile sınavından da iyi skorla dönerek son haftaya rahat girmek istiyor

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor, sezonun son deplasmanında son sırada yer alan Şile Yıldızspor ile karşı karşıya gelecek. Edirne dönüşü 2 gün dinlenen yeşil-beyazlılar, dün öğleden sonra Saraçoğlu Tesisleri’nde toplanarak, Şile Yıldızspor mesaisine start verdi. Yavru Kartal, hafta boyunca günde yapacağı tek idmanla çalışmalarına devam edecek. 1922 Konyaspor, pazartesi günü ise İstanbul’a giderek kampa girecek ve maç saatini bekleyecek. Yeşil-beyazlılarda askere giden Burak Özsoy ve sakatlığı süren Hüseyin Mert dışında eksik bulunmuyor. Geçtiğimiz hafta 6 puanlık maçta Edirnespor’u mağlup ederek, sezonun bitimine 2 hafta kala ligde kalma yolunda büyük bir avantaj elde eden Yavru Kartal, Şile deplasmanından da iyi bir skorla dönerek son hafta korkulu rüya görmek istemiyor.
1922 KONYASPOR Başkanı Osman Avcıoğlu, takımın son durumu değerlendirerek, “Edirnespor galibiyetiyle rahatladık ancak temkini de elden bırakmamalıyız” dedi. Avcıoğlu, “Şile Yıldızspor maçına da ciddi bir şekilde hazırlanacağız. Temkinliyiz ve işi de sıkı tutuyoruz. Edirnespor karşılaşmasını unutup, kalan iki maça odaklanacağız. Biz işi Şile Yıldızspor maçında bitirmek istiyoruz. Takım motive ve her şey yolunda gidiyor. Konyalı futbolseverleri de Hacettepespor ile oynayacağımız sezonun son maçında takımı izlemeye davet ediyoruz” diye konuştu. Öte yandan liglerde bu hafta sonu genel seçimler nedeniyle maçlar oynanmayacak. Şile Yıldızspor-1922 Konyaspor maçı bu nedenle 16 Mayıs Salı günü saat 15.00’de yapılacak.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.