1922 KRİTİK MAÇTA

1922 KRİTİK MAÇTA

Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren 1922 Konyaspor 6 puan değerindeki maçta Pazar günü Amasyaspor’u konuk edecek

TFF 3.Lig 1.Grupta ligde kalma mücadelesi veren 1922 Konyaspor 23.hafta maçında Pazar günü kendisi gibi lige tutunma mücadelesi veren Amasya Futbol Kulübü ile karşılaşacak.

Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda oynanacak ve saat 14’de başlayacak maçı Ramazan Haymana, Gökhan Coşar, Adem Mazlum hakem üçlüsü yönetecek. Temsilcimiz, çalışmalarını bugün tamamlayacak ve maç saatini bekleyecek. Düşme hattıyla arasında 3 puanlık fark bulunan Yavru Kartal, play-off yarışı veren ekipler arasında yer alan Amasyaspor’u mağlup ederek hem 3 puan hasretini dindirmek, hem de düşme hattından uzaklaşmak istiyor.

SEZONUN ikinci devresine Şanlıurfa deplasmanında Karaköprü Belediyespor karşısında aldığı flaş galibiyetle başlayan 1922 Konyaspor, bu karşılaşmanın ardından ise adeta galibiyeti unuttu. 1922 Konyaspor, pazar günü oynayacağı Amasyaspor maçını kazanarak hem kazanamama serisini sonlandırmayı, hem de düşme hattıyla puan farkını artırmaya çalışacak. Ligde tüm takımların kadrosunu güçlendirdiğine dikkat çeken yeşil-beyazlı takımın Teknik Direktörü Hakan Ünal, “Her maçımıza final gözüyle bakıyoruz. Amasyaspor mücadelesi de zorlu geçecek ancak, kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Yeni transferlerle birlikte ligin kalan bölümünde iyi sonuçlar alarak, bu takımı ligde tutmak istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.