1922’DE ÇALIŞMA ZAMANI

1922’DE ÇALIŞMA ZAMANI

2 günlük izni sona eren 1922 Konyaspor, yarın öğleden sonra Saraçoğlu Tesisleri’nde toplanarak ikinci etap çalışmalarına başlayacak

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor, devre arası hazırlıklarının ikinci bölümüne yarın başlayacak. 24 Aralık’ta ikinci yarı hazırlıklarına start veren yeşil-beyazlılar, günde çift idman gerçekleştirerek yüksek tempoda çalıştı. 1922 Konyaspor, 2022 yılının son gününde yaptığı antrenmanla ise hazırlıklarının ilk etabını tamamladı. Yavru Kartal bu çalışmanın ardından da 2 günlük tatile çıktı. Yeşil-beyazlı futbolcular kısa dinlenmenin ardından bugün Saraçoğlu Tesisleri’nde toplanacak ve devre arası hazırlıklarının ikinci etap çalışmalarına başlayacak. Daha önce Antalya’da kamp yapmayı planlayan Yavru Kartal, şartların oluşmaması nedeniyle bu fikirden vazgeçerken, ligin ikinci yarısına tesislerinde hazırlanacak. 1922 Konyaspor, ikinci devrenin ilk haftasında Karaköprü Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. 15 Ocak Pazar günü oynanacak mücadele saat 14.00’de başlayacak.

Transfer arayışı

1922 Konyaspor’da kadroyu güçlendirme adına girişimler devam ediyor. Sezonun ilk yarısında istediği performansı alamadığı Buğra Çolak, İsmail Can Çavuşluk, İsmail Cem Kara ve Ali Karakaya ile sözleşme feshi yapan 1922 Konyaspor yönetimi, dış transferde ise kadroyu 4 tecrübeli isimle güçlendirmek istiyor. Transferin genel kurul sonrasında hız kazanması beklenirken, listede yer alan futbolcularla ise temasların devam ettiği ifade edildi. 1922 Konyaspor’da, genel kurul 11 Ocak Çarşamba günü saat 16.00’da Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu Basın Toplantı Salonunda yapılacak. İlk oturumda çoğunluk sağlanmazsa bir sonraki oturum 18 Ocak Çarşamba günü çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilecek.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.