1922’DE KONGRE ZAMANI

1922’DE KONGRE ZAMANI

1922 Konyaspor’da genel kurul yarın Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda saat 16.00’da yapılacak. Çoğunluk sağlanamazsa ikinci oturum 18 Ocak’ta gerçekleştirilecek

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor’da genel kurul yarın yapılacak. 7405 sayılı Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Kanunu’nun Geçici 1. Maddesinin 5. Fıkrasına istinaden bir yıl içinde spor kulübü derneklerinin intibakı için genel kurul yapma zorunluluğu bulunduğundan gerçekleştirilecek genel kurul, Medaş Büyükşehir Belediye Stadyumu Basın Toplantı Salonu’nda saat 16.00’da başlayacak. İlk oturumda çoğunluk sağlanmaması halinde bir sonraki oturum 18 Ocak Çarşamba günü yine aynı yer ve saatte çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak.

1922 Konyaspor Kulübü Başkanı Zahir Renklibay’ın yeni dönemde göreve devam etmeyeceği öğrenildi. Alınan bilgiye göre Başkan Zahir Renklibay ve yönetim kurulunun yeniden görev almayacağı öğrenilirken, şuan için başkanlığa da talip olmadığı gelen bilgiler arasında. Genel kurulun bugün büyük bir olasılıkla erteleneceği ve ikinci oturumda gerçekleştirileceği ifade edildi. Bu süreçte yeşil-beyazlı kulübe başkan adayının çıkmaması durumunda, mevcut Başkan Zahir Renklibay ve yönetiminin takımı ortada bırakmamak adına sezon sonuna kadar göreve devam edebileceği de gelen bilgiler arasında.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.