Anadolu Kartalı Bodrum semalarında

Konyaspor, Süper Lig’in 3. hafta mücadelesinde, ligin yeni ekiplerinden Bodrumspor ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta evinde Galatasaray’a mağlup olan yeşil-beyazlılar Bodrum deplasmanından 3 puanla dönmek istiyor.
Anadolu Kartalı Bodrum semalarında

Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 3. Haftasında Bodrumspor’a konuk olacak. Bugün 21.45’de başlayacak karşılaşma, Bodrum İlçe Stadyumu’nda oynanacak. Lige Kasımpaşa deplasmanında aldığı galibiyetle başlayan Anadolu Kartalı, 2. haftada ise Galatasaray’a 2-1’lik skorla mağlup olmuştu. Yeşil-beyazlı ekip, Muğla temsilcisini yenerek yeniden çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Deplasman tribünü kapalı gişe

Konyaspor taraftarı Bodrumspor maçına yoğun ilgi gösterdi. Yeşil-beyaza gönül verenler, Bodrumspor’un yüksek fiyat politikasına rağmen kendilerine ayrılan 168 biletlerin tamamını tüketti. Konyasporlu taraftarlar Bodrum deplasmanında takımlarının 12. gücü olarak tribünde yerlerini alacak.

Bodrumspor ile ilk randevu

Konyaspor Süper Lig tarihinde Bodrumspor ile ilk kez mücadele edecek. Yeşil-beyazlılar daha önce Ziraat Türkiye Kupası’nda 2 kez karşı karşıya gelirken, bu mücadelelerin ikisinden de Konyaspor galip ayrıldı. Anadolu Kartalı Muğla temsilcisiyle Süper Lig’de oynayacağı ilk maçı da kazanarak fire vermek istemiyor.

Düdük Altay’da

Konyaspor ile Bodrumspor’un karşı karşıya geleceği mücadeleyi İstanbul Bölgesi Hakemi Çağdaş Altay yönetecek. Altay’ın yardımcılıklarını Murat Şener ve Bersan Duran üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Burak Şeker olacak. *Burak Salih Çepeci

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum