Antalyaspor, Konyasporlu oyuncunun peşinde mi?

Antalyaspor, Konyasporlu oyuncunun peşinde mi?

Transfer döneminin başlamasıyla hareketli günler yaşanmaya başladı. Antalyaspor’un gündeminde ise Konyasporlu oyuncu yer alıyor

Antalyam.com sitesinin haberine göre; Ruud Boffin’in futbolu bırakma kararı alması, Alperen Uysal’ın da beklentileri karşılayamaması sebebiyle kaleci transferini ilk sıraya koyan Antalyaspor’un en önemli hedefi belli oldu. Listesinde pek çok ismi barındıran Kırmızı-Beyazlılar, Konyaspor’dan Ibrahim Sehic’i kadrosuna katmak istiyor. Yeşil-Beyazlılarla olan sözleşmesi sezon sonunda tamamlanacak 34 yaşındaki file bekçisini devre arasında renklerine katmayı hedefleyen Antalyaspor, girişimlere de başladı.

2020-2021 sezonundan bu yana Konyaspor kalesini koruyan Boşnak eldivenin takımından ayrılmak istediği öğrenildi. Alacaklarına karşılık Yeşil-Beyazlılarla yollarını ayırmak isteyen deneyimli kalecinin, Antalyaspor’da forma giymeye de sıcak baktığı gelen haberler arasında yer aldı. 2018-2019 sezonunda Erzurumspor’a transfer olarak Süper Lig’le tanışan Sehic, Türkiye’de tam 150 maça çıktı. 2.5 sezondur Konyaspor formasını giyen Sehic, Yeşil-Beyazlılarla 84 maça çıkarken, kalesinde toplam 100 gol gördü. 28 mücadelede ise rakiplerine geçit vermedi. Konyaspor camiası ise Beşiktaş ile oynanacak kritik maç öncesi transfer iddialarına tepki gösterdi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.