Ayos Konyaspor zorlu sınavda

Ayos Konyaspor zorlu sınavda

Konyaspor Basketbol, 11. hafta mücadelesinde yarın Bahçeşehir Koleji ile karşılaşacak. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele 13.00’de başlayacak

TÜRKİYE Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden AYOS Konyaspor Basketbol, 11. hafta mücadelesinde yarın Bahçeşehir Koleji ile karşı karşıya gelecek. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele saat 13.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Özlem Yalman, Semih Vural ve Fatih Güler’den oluşan hakem üçlüsü yönetecek. Konyaspor Basketbol hazırlıklarını tamamlayarak bugün uçakla İstanbul’a gitti. Yeşil-beyazlılar öğleden sonra İstanbul’da yaptığı antrenmanın ardından ise kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Potanın Kartalları’nda sakatlıkları devam eden Alex Perez ve Rashees Sulaimon, bugünkü zorlu mücadelede forma giyemeyecekler. Temsilcimiz rakibini mağlup ederek, ligdeki beşinci galibiyetini almak ve çıkışa geçmeyi amaçlıyor.

RAKİP Bahçeşehir Koleji ise oldukça formsuz bir dönemden geçiyor. Kırmızı-mavili takım, ligdeki son 4 maçını kaybederken, çarşamba akşamı FIBA Şampiyonlar Ligi’nde sahasında İspanyol ekibi Surne Bilbao’ya 62-60 mağlup oldu. Ligde bu hafta oynanacak diğer maçların programı ise şöyle. Yarın: 15.30 Darüşşafaka-Pınar Karşıyaka (Darüşşafaka Ayhan Şahenk), 18.00 Onvo Büyükçekmece Basketbol-Galatasaray Nef (Gazanfer Bilge). 18 Aralık Pazar: 13.00 Türk Telekom-Gaziantep Basketbol (Ankara), 15.30 Aliağa Petkimspor-Beşiktaş Emlakjet (ENKA), 18.00 Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket-Fenerbahçe Beko (Pamukkale Üniversitesi), 20.30 Anadolu Efes-TOFAŞ (Sinan Erdem).

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.