BBN Haber duyurdu Sırp basını manşetlere taşıdı

BBN Haber duyurdu Sırp basını manşetlere taşıdı

Konyaspor’un görüşme masasında olduğu Sırp teknik direktör Aleksandar Stanojevic ismini BBN Haber’de yayınlanmasının ardından Sırbistan basını da transfer haberini manşetlere taşıdı

Konyaspor’da İlhan Palut ile yolların ayrılmasının ardından görüşme yapılan ismi BBN Haber açıklamıştı. Konyaspor’un son olarak Sırp ekibi Partizan’ı çalıştıran Aleksandar Stanojevic ile görüştüğü iddialarını duyuran gazetemizin bu haberi Sırp medyasından da büyük yankı buldu. Sırbistan’ın öncü medya gruplarından ‘telegraf’ 49 yaşındaki teknik adamın Konyaspor ile anlaştığını okuyucularına duyurdu.

whatsapp-image-2023-01-16-at-22-31-50.jpeg

‘Aleksandar Stanojević, Konyasporu’un yeni teknik direktörü oldu’ başlığını kullanan ‘telegraf’ haberinde şu ifadelere yer verdi: “Partizan'ın eski teknik direktörü Türkiye'de iş buldu. Eski Partizan teknik direktörü Aleksandar Stanojević , birkaç aylık aradan sonra bugün yeni bir iş buldu. Telegraf'ın öğrendiğine göre Stanojević, Türkiye Süper Ligi takımı Konyaspor ile bir sözleşme imzaladı. Sözleşmenin 1.5 yıllık olacağı öğrenildi. Transfer, Sırp menajerler Marko Lomić ve eski Partizan futbolcusu Sreten Sretenović tarafından gerçekleştirildi.”

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.