Dev firma Konyaspor'a sponsor oldu

Dev firma Konyaspor'a sponsor oldu

Türkiye’nin önde gelen araç kiralama firmalarından Rent Go, Konyaspor'un forma koltuk altı sponsoru oldu.

Konyaspor, Türkiye’nin önde gelen araç kiralama firmalarından Rent Go ile sponsorluk anlaşması imzaladı. 2024-2025 Süper Lig sezonu boyunca Konyaspor’un formalarının koltuk altı bölümünde Rent Go logosu yer alacak.

Anlaşmanın imza töreninde konuşan Rent Go’nun başkan yardımcısı Mehmet Can Tuna, spora verdikleri desteği artırarak, Türk sporuna katkıda bulunmayı hedeflediklerini belirtti. Tuna, “Konyaspor gibi köklü bir kulübü desteklemekten büyük gurur duyuyoruz. Bu iş birliği, kulübün hedeflerine ulaşmasına katkı sağlayacaktır” dedi.

rent-go-konyaspor.jpeg

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz ise, böyle büyük firmaların futbolun gelişimi açısından önemli olduğunu vurguladı. “Bu tür anlaşmaların, futbolumuzun ilerlemesi adına çok önemli adımlar olduğunu düşünüyorum. Süper Lig 2024-2025 Sezonu içerisinde formalarımızın koltuk altı bölümünde Rent Go ismi yer almaya başladı. Rent Go ile yaptığımız bu anlaşmanın, her iki tarafa hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Rent Go, 100 yılı aşkın geçmişiyle, Türkiye’nin en güvenilir araç kiralama markalarından biri olarak öne çıkıyor. Yüksek hizmet kalitesi ve geniş araç filosuyla müşterilerine çeşitli seçenekler sunan Rent Go, sektördeki yenilikçi yaklaşımlarıyla da dikkat çekiyor.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.