GALİBİYET İÇİN SAHADAYIZ

GALİBİYET İÇİN SAHADAYIZ

Alanya’da ki zorlu maç 20’de başlayacak. Anadolu Kartalı, zorlu deplasmandan galibiyetle dönerek ilk 6 iddiasını son haftalara taşımak istiyor

SPOR Toto Süper Lig’in 34. haftasında Konyaspor, bugün deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak. Kırbıyık Holding Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 20.00’de başlayacak. Karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemi Çağdaş Altay yönetecek. Altay’ın yardımcılığını Deniz Caner Özaral ve Hüseyin Aylak yapacak. Konyaspor dün öğle saatlerinde yaptığı taktik idmanıyla hazırlıklarını tamamladı ve ardından Alanya’ya giderek kampa girdi. Anadolu Kartalı’nda sarı kart cezalısı Ahmet Oğuz ile sakatlıkları süren Muhammet Demir ve Endri Çekiçi forma giyemeyecek.

KONYASPOR’da bugün oynanacak maç öncesinde 6 futbolcu sarı kart sınırında yer alıyor. İbrahim Sehic, Guilherme Sitya, Soner Dikmen, Mahir Emreli ve sakatlıkları süren Uche ve Endri Çekiçi sarı kart sınırında bulunuyor. Bu isimlerden forma giymesi beklenen İbrahim Sehic, Guilherme Sitya Soner Dikmen ve Mahir Emreli bugünkü maçta sarı kart görmeleri halinde 36. haftada deplasmanda oynanacak Sivasspor maçında forma giyemeyecekler.

BUGÜNKÜ maç öncesinde Konyaspor 46 puanla sekizinci, Alanyaspor da 38 puanla onuncu sırada bulunuyor. Süper Lig’de oynadığı son maçta Kayserispor ile berabere kalan Konyaspor, düşme hattıyla bağlantısını kesmek isteyen Alanyaspor karşısında kazanarak ilk 6 hedefi için bu virajı kayıpsız geçmek istiyor. 35. Haftayı fikstür gereği maç yapmadan (BAY) olarak geçecek Konyaspor, ligin kalan bölümünde 4 maça çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip, son 4 maçta Alanyaspor, Sivasspor ve Beşiktaş ile deplasmanda, Fatih Karagümrük ile ise taraftarının önünde karşılaşacak ve sezona nokta koyacak.

Kaynak:Veli SÖYLEMEZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.