KARTAL ALANYASPOR MESAİSİNDE

KARTAL ALANYASPOR MESAİSİNDE

Önceki gün yaptığı idmanla Alanyaspor maçının hazırlıklarına start veren yeşil-beyazlılar, dün öğle saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla çalışmalarını sürdürdü.

KONYASPOR’da deplasmanda oynanacak Alanyaspor maçının hazırlıkları devam ediyor. Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında alt sıralarla bağlantısını keserek düşme korkusunu üzerinden atmak isteyen Alanyaspor ile karşılaşacak olan arabam.com Konyaspor, önceki gün gerçekleştirdiği idmanla hazırlıklara start verdi. Akşam saatlerinde gerçekleştirilen idman, Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yönetiminde yapıldı. Salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başlayan antrenman, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla devam etti.

YEŞİL-Beyazlı futbolcular, dar alanda rondo oyun ve 4’lü gruplar halinde oynanan maçlar ile idmanı tamamladı. Anadolu Kartalı dün de öğle saatlerinde bir antrenman daha gerçekleştirdi. Yeşil-beyazlı temsilcimiz bugün yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. Alanyaspor maçında sarı kart cezalısı Ahmet Oğuz ile sakatlıkları süren Endri Çekiçi ve Muhammet Demir forma giyemeyecek. Tedavileri tamamlanan Adil Demirbağ ve Uche’nin ise son anda bir sorun yaşanmaması durumunda Alanya kafilesinde yer almaları bekleniyor.

LİGDEKİ 2 maçlık galibiyet serisine Kayserispor karşısında son veren Anadolu Kartalı, zorlu deplasmandan galibiyetle dönerek, ilk 5 şansını ligin kalan haftalarına taşımayı hedefliyor. Alanyaspor ile sezonun ilk yarısında Konya’da oynadığı maçta berabere kalan yeşil-beyazlılar, bu kez kazanarak yeni bir galibiyet serisi başlatmak amacında.

Kaynak:Veli SÖYLEMEZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.