KARTAL SİVAS SEFERİNDE

KARTAL SİVAS SEFERİNDE

Konyaspor, zorlu maçın hazırlıklarını dün akşam saatlerinde gerçekleştirdiği idmanla tamamlarken, havayoluyla Sivas’a giderek kampa girecek

KONYASPOR’un Sivas yolculuğu bugün başlıyor. Spor Toto Süper Lig’in 36. hafta mücadelesinde düşme korkusu yaşayan Sivasspor’a konuk olacak olan arabam.com Konyaspor, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Yeşil-beyazlılar hafta sonunu pas ve taktik idmanlarla geçirdi. Konyaspor, maçın hazırlıklarına önceki gün Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde Erser Grup 1 nolu sahada yaptığı antrenman ile devam etti. Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleri ile başladı.

RONDO oyun ile devam eden antrenmanı, yeşil-beyazlı futbolcular 5’e 5 pas oyunu ile tamamladı. Anadolu Kartalı haftanın son çalışmasını ise dün saat 17.00’de gerçekleştirdi. Yeşil-beyazlılar, ısınma hareketleriyle başlayan idmanda taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Konyaspor bugün öğle saatlerinde yapacağı ter idmanın ardından da havayoluyla Sivas’a giderek kampa girecek ve maç saatini bekleyecek.

YEŞİL-Beyazlılarda sakatlığı süren Endri Çekiçi ve Muhammet Demir yarın oynanacak maçta forma giyemeyecek. Yine uzun süredir sakatlığı nedeniyle takımı yalnız bırakan Uche’nin de durumu belirsizliğini koruyor. Forvet oyuncusunun Sivasspor deplasmanında da oynamasının zor olduğu gelen bilgiler arasında. Konyaspor’da bu isimlerin dışında eksik yok, moraller yerinde ve parola galibiyet olarak belirlendi.

Kaynak:Veli SÖYLEMEZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.