Kartal’da ADS hazırlığı

Kartal’da ADS hazırlığı

Konyaspor’da 3 günlük izin sona erdi ve 19 Nisan Çarşamba günü iç sahada oynanacak Adana Demirspor maçının hazırlıkları başladı

SÜPER Lig’in 28. haftasında evinde Antalyaspor ile berabere kalan yeşil-beyazlılarda, bu maçın ardından verilen 3 günlük izin sona erdi. Yeşil-beyazlı futbolcular dün saat 17.00’de Kayacık Tesisleri’nde toplandı ve haftanın ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Anadolu Kartalı, 29. haftayı rakibi Gaziantep FK’nın ligden çekilmesi nedeniyle hükmen galibiyetle geçecek. Yeşil-beyazlılar, 30. hafta mücadelesinde ise 19 Nisan Çarşamba günü Adana Demirspor’u konuk edecek.

BU maçın hazırlıklarına dün start veren Konyaspor, bugün gerçekleştireceği idmanla çalışmalarına devam edecek. Ayrıca Konyaspor, kalan 9 maçın 8’ini oynayacak. 8 haftada iç sahada Adana Demirspor, Trabzonspor, Kayserispor ve Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, deplasmanda ise Kasımpaşa, Alanyaspor, Sivasspor ve Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak. Konyaspor, 28. haftayı Gaziantep FK’nın ligden çekilmesinden dolayı hükmen galibiyetle geçecek.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.