Konyalı antrenör milli takıma gidiyor

Konyalı antrenör milli takıma gidiyor

Konyalı antrenör Selçuk Erdoğan genç milli takımlarda görev yapacak

Konya, spor camiasına kattığı değerlere bir yenisini daha ekliyor. Tarihi boyunca sporla iç içe olan 2023 Spor Başkenti Konya, yetiştirdiği birçok yetenekli; sporcu ve antrenörler arasına yeni ve pırıl pırıl parlayan bir ismi, Selçuk Erdoğan’ı da bir gururu olarak Milli Takımlar bünyesine gönderiyor. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yönetim kurulunun kararıyla, yeni bir yapılanma içerisine giren genç milli takımlarımız da, teknik kadrolardaki değişiklikler hayata geçirilmeye başlandı. TFF icra kurulu üyeleri ve milli takımlar sorumlusu Hamit Altıntop’un aldığı ortak karar sonrasında, Selçuk Erdoğan genç milli takımlar bünyesine dahil oldu.

whatsapp-image-2023-03-16-at-16-25-59.jpeg

10 Ekim 1990 yılında Konya'nın Akşehir ilçesinde dünyaya gelen Selçuk Erdoğan, Daha önce Şenol Güneş döneminde A milli takım antrenörlüğüne de adı geçmişti, Selçuk Erdoğan, 21 yaşında, ‘Feda Dönemi’nde (2012-2013) Beşiktaş’ta başladığı antrenörlük kariyeriyle Avrupa’nın en genç antrenörü ünvanını elde etmişti. Bursaspor’da sportif direktörlük yaptığı dönemde oluşturduğu altyapı organizasyonu ve kazandırdığı genç oyuncularla dikkat çeken genç antrenör; Süper Lig’de Beşiktaş’ın yanı sıra Antalyaspor, Adana Demirspor, Eskişehirspor, Sivasspor, Adanaspor, Bursaspor ve Kayserispor’da görev yapmıştı.

whatsapp-image-2023-03-16-at-16-26-00.jpeg

Futbol alanında doktoraya sahip olan ve 4 dil bilen Selçuk Erdoğan antrenörlük stajlarını sırasıyla; Ümit Özat ile Ankaragücü’nde, Gheorge Hagi ile Romanya Hagi Futbol Akademisinde ve Atletico Madrid’de Diego Simeone’nin yanında yaptı. Uluslararası FIFEX Futbol Endüstrisi Fuarı’nda yaptığı sunum ile Porto ve Getafe’nin radarına giren genç isim uzun yıllar Samet Aybaba ve Ünal Karaman gibi deneyimli teknik direktörlerle birlikte görev yapmıştı. Selçuk Erdğan’ın adı geçtiğimiz dönemlerde birçok kulüple de anılmıştı.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.