KONYASPOR 3 PUAN AVINDA

KONYASPOR 3 PUAN AVINDA

Anadolu Kartalı bugün Fatih Karagümrük’ü konuk edecek. Medaş Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak maç 16.00’da başlayacak ve Yasin Kol yönetecek

KONYASPOR, 2022-2023 sezonunda taraftarının önüne son kez çıkıyor. Arabam.com Konyaspor, Süper Lig’in son iç saha maçında bugün Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Medaş Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Trabzon bölgesi hakemi Yasin Kol yönetecek. Selahattin Altay ve Gökhan Barcın ise yardımcı hakem olarak görev yapacak.

KONYASPOR dün öğle saatlerinde gerçekleştirdiği taktik idmanıyla hazırlıklarını tamamladı ve kampa girdi. Yeşil-beyazlılarda cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlığı süren Muhammet Demir, Endri Çekiçi ve Uche bugünkü maçta da forma giyemeyecekler. Süper Lig’deki 4 maçlık yenilmezliğini geçtiğimiz salı günü Sivas deplasmanında sonlandıran Konyaspor, bugünkü karşılaşmayı kazanarak hem taraftarına 3 puanla veda etmek, hem de az da olsa altıncılık şansını son haftaya taşımak istiyor.

KONYASPOR yönetimi de sezonun son iç saha maçına çıkılacak olması nedeniyle taraftarı maça davet ederken, tribünlerin dolması adına da bilet fiyatlarında büyük bin indirime gitti. Konyaspor’un ligde beşincilik şansı kalmazken, altıncı bitirme olasılığı da oldukça zayıf görünüyor. Altıncılık yarışında rakibi Trabzonspor ile arasında 5 puanlık fark bulunan yeşil-beyazlıların son iki maçı kazanması ve Trabzonspor’un yenilmesi gerekiyor.

Kaynak:Veli SÖYLEMEZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.