Konyaspor Başkanı Korkmaz’dan transfer açıklaması!

Konyaspor Kulübü Başkanı Ömer Korkmaz, zor bir sezonu geride bırakarak yeni sezona yeni umutlarla girdiklerini ve güzel bir aile ortamı oluşturduklarını ifade etti
Konyaspor Başkanı Korkmaz’dan transfer açıklaması!

Konyaspor Kulübü Başkanı Ömer Korkmaz, zor bir sezonu geride bırakarak yeni sezona yeni umutlarla girdiklerini ve güzel bir aile ortamı oluşturduklarını ifade etti.

Başkan Korkmaz: "Bildiğiniz gibi zor bir sezonu geride bırakarak yeni bir sezona girdik. Yeni bir yapılanma içine giderek takımımızı neredeyse yeniledik. Şu ana kadar yönetim olarak istediğimiz ve arzuladığımız takım ortamını yakaladık. İçeride hem yönetim olarak hem takım olarak iyi bir sinerji var. Mali problemlerimiz devam ediyor. Bunları çözmek için de çalışmalarımız sürüyor" dedi.
Transfer konusunda da açıklamalarda bulunan Korkmaz, stoper transferi yapacaklarını, şartların oluşması halinde belki bir takviye daha yapabileceklerini söyledi.

Korkmaz, transfer edilen Sırp sağ bek Nikola
Boranijasevic transferinin şartlar dahilinde en uygun oyuncu olduğunu şu anda antrenman eksiğinin bulunduğunu ve bu eksikleri
giderdikten sonra da kadroya gireceğini umduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.