Konyaspor Basket’in dersi Bahçeşehir

Konyaspor Basket’in dersi Bahçeşehir

Deplasmanda Bahçeşehir Koleji ile karşılaşacak olan Ayos Konyaspor hazırlıklarına başladı. Yeşil-beyazlılarda sakatlığı süren Alex Perez ile Rasheed Sulaimon'ın bu maçta oynayamayacak

TÜRKİYE Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden AYOS Konyaspor Basketbol, 11. hafta maçında deplasmanda Bahçeşehir Koleji ile karşı karşıya gelecek. Ligde son haftalarda düşüşe geçen ve 10. haftayı 14 puan ve averajla dokuzuncu sırada tamamlayan yeşil-beyazlılar, 13 puanlı Bahçeşehir Koleji karşısında kazanarak morallenmek ve çıkışa geçmek istiyor. Bahçeşehir Koleji-Konyaspor Basketbol mücadelesi 17 Aralık Cumartesi günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda saat 13.00’de oynanacak.

YEŞİL-Beyazlı temsilcimiz, evinde oynadığı ve mağlup olduğu Bursaspor mücadelesinin ardından 2 gün izin yaparken, önceki gün öğleden sonra Selçuklu Belediye Spor Salonu’nda toplandı ve Başantrenör Engin Gençoğlu yönetiminde zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Potanın Kartalları dünü tek idmanla değerlendirirken cuma günü yapacağı antrenmanın ardından İstanbul’a giderek kampa girecek.

SAKATLIKLARDAN yana dertli olan Konyaspor Basketbol’da, Alex Perez ile Rasheed Sulaimon'ın bu haftaki Bahçeşehir Koleji karşılaşmasında oynama olasılıklarının düşük olduğu belirtildi. Alex Perez'in kasığından, Rasheed Sulaimon'ın ise adalesinden sakatlığı bulunurken, tedavileri devam ediyor. Bursaspor maçında çenesi yarılan ancak oyuna dönen Jordan Morgan'ın omuzundaki sakatlığının ise oynamasına engel olmadığı ve Bahçeşehir maçında forma giyebileceği ifade edildi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.