Konyaspor Beşiktaş’ı bekliyor

Konyaspor Beşiktaş’ı bekliyor

Konyaspor yarın yapacağı antrenmanla ilk yarının son haftasında evinde oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamlayacak

Sehic'in durumu belirsiz

SPOR Toto Süper Lig’de ilk yarının son haftasında Beşiktaş’ı konuk edecek Konyaspor, zorlu maçın hazırlıklarını yarın tamamlayacak. Bugün öğleden sonra ilk 15 dakikası basına açık olan taktik antrenmanı gerçekleştiren yeşil-beyazlı futbolcular yarın öğleden sonra yapacağı idmanla hazırlıklarına nokta koyacak ve kampa girecek. Konyaspor’da sakatlığı geçen ancak takımla çalışmalara başlayamayan İbrahim Sehic’in Beşiktaş maçında oynayıp oynamayacağı son kontrollerin ardından belli olacak. Konyaspor'da sarı kart cezalısı Oğulcan Ülgün dışında eksik bulunmuyor.

Galibiyete hasret kaldık

Dünya Kupası arası sonrasında ligde oynadığı 3 maçta da kazanamayan Konyaspor, 3 puan özlemine Beşiktaş önünde son vermeye çalışacak. Süper Lig’de oynadığı son 9 karşılaşmada sadece 1 kez kazanabilen ve buna karşın bu süreçte 7 beraberlikle elde ederek rakiplerine kolay kolay teslim olmayan Konyaspor, taraftarının da desteğiyle Beşiktaş’ı devirerek hem ilk yarıyı mutlu kapatmak, hem de Avrupa yarışında yeni bir kayıp vermemeyi hedefliyor.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.