KONYASPOR ÇIKIŞ ARIYOR

KONYASPOR ÇIKIŞ ARIYOR

Kupaya veda ettikten sonra ligde de Ankaragücü yenilgisiyle kötü sonuçlara devam eden Konyaspor zirve takımlarından Başakşehir’e konuk olacak

KONYASPOR Süper Lig’in 21.hafta maçında bugün deplasmanda Başakşehir ile karşılaşacak. Başakşehir Fatih Terim Stadyumunda oynanacak ve saat 19’da başlayacak maçta Suat Arslanboğa düdük çalacak. Arslanboğa’nın yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Bilal Gölen yapacak. Konyaspor’da zorlu maç öncesi cezalı Ahmet Oğuz ile sakatlığı süren Amir forma giyemeyecek. Ahmet Oğuz’un yokluğunda sağ bekte sakatlığı geçen ve takımla birlikte çalışmalara başlayan Cebrail’in forma giymesi bekleniyor.

HAZIRLIKLARINI dün tamamlayan yeşil-beyazlılar hava yoluyla İstanbul’a giderek maç saatini kampta beklemeye başladı. Ligde kötü bir dönem geçiren ve oynadığı son 5 maçta da galibiyet sevinci yaşayamayan Konyaspor, zirve mücadelesi veren rakibi karşısında bir ilki başarmak için sahaya çıkacak. Başakşehir karşısında daha önce İstanbul’dan hiç galibiyet çıkaramayan ekibimiz yarınki maçta bunu gerçekleştirmek hedefinde olacak.

BAŞAKŞEHİR ile Konyaspor bugün oynanacak maçla birlikte birbirlerine 24. kez rakip olacaklar. İki takım arasında daha önce oynanan 23 maçta İstanbul ekibinin galibiyetlerde 11’e 3 üstünlüğü bulunuyor. Rekabette oynanan 23 maçta 9 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. Konyaspor bu maçlarda 14 gol atarken kalesinde 37 gol gördü. Ligin ilk yarısında Konyaspor’un ev sahipliğinde Eskişehir’de oynanan maç 0-0 eşitlikle sona ermişti. Konyaspor rakibiyle İstanbul’da oynadığı 12 maçta ise hiç kazanamadı. Bu maçlardan 7’sini kaybeden Anadolu Kartal’ı deplasmandan 5 kez beraberlikle ayrıldı.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.