Konyaspor-Galatasaray maçına flaş konuk! Maçı izleyecek

Konyaspor-Galatasaray maçına flaş konuk! Maçı izleyecek

Süper Lig'in 2. haftası dev bir maça sahne olacak. Konyaspor evinde son şampiyon Galatasaray’yı konuk edecek. Zorlu randevu öncesinde ise sürpriz bir gelişme yaşandı. Yeşil-beyazlıların önemli futbolcusunun, maçı izlemek için Konya’ya geleceği belirtildi

Süper Lig'in 2. haftası dev bir maça sahne olacak. Konyaspor evinde son şampiyon Galatasaray’yı konuk edecek. Zorlu randevu öncesinde ise sürpriz bir gelişme yaşandı. Yeşil-beyazlıların önemli futbolcusunun, maçı izlemek için Konya’ya geleceği belirtildi.

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Konyaspor cuma günü saat 21.00’de taraftarı önünde Galatasaray ile karşı karşıya gelecek.

Ligin ilk haftasında deplasmanda Kasımpaşa’yı 3-2’lik skorla mağlup eden Konyaspor, 3 puanla averajla ikinci sırada yer alıyor. Galatasaray ise Hatayspor’u kendi evinde 2-1 mağlup ederek sezona başladı.

Öte yandan kritik mücadele öncesi sürpriz bir gelişme yaşandı. Konyaspor’da bir dönem forma giyen Polonyalı forvet Marcin Robak, Galatasaray ile oynanacak olan maçı izlemek için Konya’ya geleceği öğrenildi.

Konyaspor’a 2010-11 sezonun devre arasında dahil olan Polonyalı futbolcu toplamda yeşil-beyazlı forma ile çıktığı 50 maçta 12 gollük katkı sağlamıştı.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.