KONYASPOR KRİTİK VİRAJDA

KONYASPOR KRİTİK VİRAJDA

Süper Lig’de 8 maçtır kazanamayan Konyaspor, yarın düşme hattındaki Giresunspor’u konuk edecek. 16.00’da başlayacak maçı Erkan Özdamar yönetecek

KONYASPOR, yarın sahasında kritik bir maça çıkacak. Spor Toto Süper Lig’de son 8 maçını kazanamayan arabam.com Konyaspor, 24. hafta maçında yarın düşmeme mücadelesi veren Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Medaş Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. İki takım için de büyük önem taşıyan maçı Ankara bölgesi hakemi Erkan Özdamar yönetecek. Hüseyin Aylak ve Ali Can Alp ise yardımcı hakem olarak görev yapacak.

Dün yaptığı taktik çalışmasıyla kritik mücadelenin hazırlıklarını sürdüren Konyaspor, bugün öğle saatlerinde bir antrenman daha gerçekleştirerek çalışmalarına nokta koyacak. Konyaspor’da kırmızı kart cezalısı Mame Diouf ile sakatlığı bulunan Michalak, yarınki maçta forma giyemeyecekler. Sakatlığını tam olarak atlamayan Uche’nin durumu maç saatinde netlik kazanacak. Muhammet Demir’in de yedek kadroda yer alması beklenirken, İbrahim Sehic’in de iyileştiği ve son anda problem yaşamaması halinde ilk 11’de sahaya çıkacağı ifade edildi.

AYRICA yeni transferlerin hepsi şans verilmesi halinde forma giyebilecekler. Süper Lig’de oynadığı son 8 maçta; 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Anadolu Kartalı, 27 puanla sekizinci sırada yer alırken, Giresunspor da 21 puanla on yedinci basamakta bulunuyor. Ligdeki son galibiyetini Dünya Kupası arası öncesinde Kayserispor deplasmanında alan Konyaspor, yarınki maçta kazanarak hem 3 puan hasretine son vermek, hem de yeni bir sayfa açarak yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.