KONYASPOR NEFES ALDI

KONYASPOR NEFES ALDI

Hükmen galip sayıldığı Hatayspor maçı dışında 9 maçtır kazanamayan Konyaspor’a 14 maçtır yenilmeyen Galatasaray ilaç oldu

KONYASPOR’da ‘Bahar Havası’ hakim.. Süper Lig’de zirve mücadelesi verdiği sezonda üst üste gelen kötü sonuçlarla bir anda kendisini düşmeye aday takımlar arasında bulan Konyaspor’da kötü seri Galatasaray maçında sona erdi ve yeşil-beyazlılar nefeslendi. Ligden çekilen Hatayspor maçını hükmen galip kapatan ancak son 9 maçında 3 puanı bir arada göremeyen Anadolu Kartal’ı ligde 14 maçlık galibiyet serisi yakalayan ve şampiyonluğun en büyük adayı konumundaki Galatasaray’ı kendi saha ve seyircisi önünde mağlup etti.

KONYASPOR, aldığı galibiyetle Galatasaray’ın 14 maçlık galibiyet serisini ve 15 Ekim 2022'den bu yana devam eden 19 maçlık yenilmezlik serisine son verdi. Teknik direktör Aleksandar Stanojevic yönetiminde ilk kez gollerle buluşan Konyaspor, puanını 34'e çıkardı. Lige verilen milli ara nedeniyle takıma izin verilirken, 27.haftada oynanacak Ümraniyespor maçı hazırlıkları Çarşamba günü başlayacak. Yeşil-beyazlılar birisi hükmen olmak üzere son 2 maçta aldığı 6 puanla yeni bir seri yakalamak ve yeniden üst sıraları zorlamak istiyor.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.